Medlemsvillkor

PARISIAN.SE  MEDLEMSVILLKOR

Vad kul att du vill bli medlem! Nu kommer du få en extra personlig shoppingupplevelse, möjlighet att spara dina favoriter, få personliga erbjudanden och följa dina beställningar plus mycket mer. Och det bästa? Det är helt gratis! Allra först ber vi dig att läsa igenom och godkänna dessa medlemsvillkor som gäller för alla som vill skapa ett konto hos oss.


Registrering och medlemskap

För att få skapa ett konto hos oss måste du ha fyllt 18 år eller ha målsmans godkännande. Medlemskapet är personligt och kan inte överlåtas på någon annan, och du får bara ha ett (1) medlemskap på PARISIAN.SE. Du ansvarar för att de uppgifter som du fyller i är korrekta. Skulle det visa sig att du angivit felaktiga uppgifter vid registreringen kan det medföra att ditt konto blir raderat. Var försiktig med dina inloggningsuppgifter och hantera dem på ett säkert sätt. Som medlem är du ytterst ansvaring för dina inloggningsuppgifter. Alla beställningar som sker genom ditt konto anses du vara betalningsskyldig för. Genom att godkänna dessa medlemsvillkor förbinder du dig också till att inte missbruka Sajten eller medlemskapet genom att exempelvis skicka spam eller virus. PARISIAN FASHION OF E& J . PARISIAN.SE har rätt att granska ditt medlemskonto när misstanke om missbruk av villkoren föreligger. Medlem som inte uppfyller villkoren kan utan förvarning få sitt medlemskap avslutat.


Förmåner för dig som är medlem

Medlemmar får genom tjänsterna som erbjuds av PARISIAN.SE möjlighet att ta del av olika kampanjer och rabatterade produkter, samt samla och erhålla PARISIAN Points och få ännu bättre rabatter och erbjudanden.

Som medlem får du tillgång till Mina Sidor, där du exempelvis kan spåra dina leveranser, spara favoriter, se din orderhistorik och dina fakturor. Du får också ett personligt anpassat innehåll på sidan och relevanta produktrekommendationer, specifika förmåner och erbjudanden som baseras på ditt användande av Sajten och dina köp. Du kommer som medlem även under vissa perioder att kunna erbjudas ännu enklare returhantering. Urvalet kan baseras på köp- och returhistorik.

Vi kommunicerar vanligtvis via e-post och andra digitala kanaler, som exempelvis annonsering på vår egen och externa webbsidor (t.ex. Facebook), men ibland kommunicerar vi även via sms och brev. Du kan när som helst logga in på Mina sidor och uppdatera dina kontaktuppgifter eller ändra inställningarna för vilken kommunikation du vill ha från oss, och när. Observera dock att vi inte kan hjälpa till med begränsningar eller ändringar när det gäller sociala nätverk. I de fallen behöver du på egen hand ändra inställningarna på respektive konto.


Avsluta ett medlemskap

Ditt medlemskap gäller tills vidare, men du kan när som helst avsluta ditt medlemskap genom att höra av dig till vår kundtjänst. Om du väljer att avsluta ditt medlemskap raderas ditt konto, och eventuella PARISIAN Points tas bort. Om du inte har loggat in, handlat eller över huvud taget interagerat med oss (genom att exempelvis kontakta kundtjänst) på 36 månader kommer ditt medlemskap automatiskt att avslutas. Ditt medlemskap kan också avslutas av oss om du brutit mot medlemsvillkoren eller missbrukat ditt medlemskap på annat sätt.